Kelayakan Piala Dunia 2022 & Piala Asia 2023: Malaysia 2-1 Thailand | Astro Arena

22 491
1 479
 
Komentar
dead line
dead line - Hari Yang lalu
Brendan gan!!!!!!!!!!
Windy Kancill
Windy Kancill - Hari Yang lalu
Malay itu memek
Bastian Kelly
Bastian Kelly - Hari Yang lalu
Kamera bagus
Afiq Zwan
Afiq Zwan - Hari Yang lalu
bukan senang nak menang bukan susah nak kalah
Dalina Afzan Nordin
Dalina Afzan Nordin - 4 hari yang lalu
kenapa faiz nasir dah tak masuk malaysia? Siapa setuju yang faiz nasir masuk harimau malaya dengan satu jaringan. siapa setuju SILA LIKE
Anti Indo
Anti Indo - 4 hari yang lalu
Aku rase tch patut panggil safiq rahim untuk kuat kan bhgian midfield ganti dgn syamer...
Anti Indo
Anti Indo - 3 hari yang lalu
@Alif Khairul aku tengok match yang ni, dia main ok,tapi aku rase malaysia perlu kan midfield yang boleh lorong ,hantar kan bola ke penyerang,syamer kutty aku minat dia main tenang,tapi dia kbanykan nya slalu pass bola ke blakang,sbb syamer ni position sebenar defensive midfielder...
Alif Khairul
Alif Khairul - 3 hari yang lalu
Ko tak tgk syamer main tadi ke??
aox gaming tv Pornseema
aox gaming tv Pornseema - 4 hari yang lalu
สนามมึงมันเหี้ยมากๆๆๆๆ
Zuzu Mumu
Zuzu Mumu - 4 hari yang lalu
gameplay nice gile
Cremona Kim
Cremona Kim - 5 hari yang lalu
Benar benar layak piala Dunia. Lawan Cambodia 3 - 1 Malaysia. Congratulations
Pemadam Pensel
Pemadam Pensel - 4 hari yang lalu
akhyar nampak bongok dlm game ni
Pemadam Pensel
Pemadam Pensel - 4 hari yang lalu
tu sukan sea , team budak2
nuha naktinggi
nuha naktinggi - 5 hari yang lalu
semangat la wei pengulas HAHAHAHAH make a vibe more increaseee
ahmad rafiqi
ahmad rafiqi - 5 hari yang lalu
Susah kaya nnton di piala dunia.
andink kazama
andink kazama - 5 hari yang lalu
Daripada brendan gan versi subra rasa nk mengalai pulak dngr lenggok dia🤣🤣🤣
firs sep
firs sep - 5 hari yang lalu
Kalau kecewa dgn nasib tim sukan sea, ulang tengok yg ni la.
dhani geming
dhani geming - 5 hari yang lalu
itu lagu timnas indonesia itu yo ayo timnas indonesia ku ingin kita kita harus menang 😡😡 huhuhu utlas malaya ngikutin
Burak po
Burak po - 2 hari yang lalu
Mekak la kau
Amirul Qim
Amirul Qim - 5 hari yang lalu
Tengok ni terus hilang rasa kecewa terhadap Malaysia u23 kita 😌🇲🇾
Imam Baydowi
Imam Baydowi - 5 hari yang lalu
Angkat topi untuk malaysia......
# salam dari Indonesia
Wend The Great
Wend The Great - 5 hari yang lalu
Video ni lah yang membuatkan perasaan kecewa tengok skuad malaysia u23 hilang
Johan Jaya
Johan Jaya - 7 hari yang lalu
Malaysia memang jago . Apalagi kalau pemainnya di pilih yg memiliki tubuh tinggi besar. Karena sepakbola modern adalah memiliki tubuh yang tinggi besar.
Lihatlah Eropa & Jepun, Korea, Amerika Selatan.
Jika tidak?
Cuma sampai disini saja.
Malaysia harus punya visi JAUH KEDEPAN.
Ricky Din
Ricky Din - 5 hari yang lalu
@Johan Jaya What ever.. anyway thanks. I'm done.
Johan Jaya
Johan Jaya - 5 hari yang lalu
@Ricky Din Maradona itu BAKAT natural, anugerah, tdk semua bisa berharap seperti dia. Dan Maradona itu pendek utk ukuran Eropa, tp besar utk ukuran ASIA. Dan Maradona itu Kekar berotot, alias bukan kecil sembarang kecil. Jgn kau samakan dgn kecil yg lain.
Ricky Din
Ricky Din - 5 hari yang lalu
Tidak juga.. Maradona pendek dan gemuk @ gendut menjadi pemain terbaik dunia.
The Titan
The Titan - 7 hari yang lalu
Goodluck Brendan Gan dgn Selangor 😭 Terima kasih untuk 2 tahun yang takkan dilupakan. Terima kasih untuk Piala Malaysia. Mungkin takde rezeki untuk bersama Perak. 💛🖤 #ForeverYobs
MSah.fitri bahari
MSah.fitri bahari - 7 hari yang lalu
syahmi safari tue good player.. versatile boleh main right defend ( adam nor azlin xmain)
AD4MZ Music
AD4MZ Music - 8 hari yang lalu
ni video paling best penah aku tengok
ing sun
ing sun - 8 hari yang lalu
Ndasmu
gveloc hau hau
gveloc hau hau - 8 hari yang lalu
🇲🇾🇻🇳💪💪
gveloc hau hau
gveloc hau hau - 8 hari yang lalu
🇲🇾🇻🇳🖕🖕🇹🇭
gveloc hau hau
gveloc hau hau - 8 hari yang lalu
🇻🇳🇲🇾💪💪
Dy Dy
Dy Dy - 8 hari yang lalu
Malaysia & Thailand persahabatan selamanya 😎💪
Epul Ejam
Epul Ejam - 8 hari yang lalu
https://page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=VZS4AD&lang=ms
ARIS07 GAMING
ARIS07 GAMING - 8 hari yang lalu
Malaysia feedeeer
Komang Marantika
Komang Marantika - 9 hari yang lalu
Malaysia gx bkal lolos piala dunia
poodsiepied miner
poodsiepied miner - 5 hari yang lalu
Ok boomer
Syamsul Izat
Syamsul Izat - 10 hari yang lalu
Minit 4:35 Empat orang pertahanan Thailand terpaku je tengok Brendan Gan tapping bola masuk goal.. 👏👏👏
unit 371
unit 371 - 12 hari yang lalu
bukan bulu roma je naik .sampaikan bulu kote pun meremang bila wisel ditiupkan 😂
poodsiepied miner
poodsiepied miner - 5 hari yang lalu
Lol
Wai King Teoh
Wai King Teoh - 12 hari yang lalu
aku macam tengok cerita ola bola 😂
Dio Ibrahim
Dio Ibrahim - 12 hari yang lalu
Ayo thailand, jangan sampe malaysia menang from Indonesia
Ultras Editor
Ultras Editor - 13 hari yang lalu
sempoi
adader
adader - 13 hari yang lalu
Congrats Malaysia. Good technique, fantastic players.
Your football team is 2 steps ahead Indonesia.
Our senior team sucks!!
Ambon Manis
Ambon Manis - 13 hari yang lalu
Betul betul betul
SOSHUM 10
SOSHUM 10 - 14 hari yang lalu
Malaysia Bangsat !
Alesyaaa
Alesyaaa - 14 hari yang lalu
Best la pengulas dia, x boring, membuak2 semangat aku HAHAHAHA
Papilladema
Papilladema - 14 hari yang lalu
Branden mvp
Mohd Azahar
Mohd Azahar - 14 hari yang lalu
Asia will never win world cup.If qualify also, will be haul by big team like Germany,Brazil,England and etc. Just watch for fun. Even saudi arabia being thrash...standard is too far away. Joy will short while only.
Berikutnya