Lagenda Budak Hostel Full Movie

20 638
2 089
 
Komentar
Mohd Nor Semat
Mohd Nor Semat - Hari Yang lalu
haha masuk masjid kaki kiri time 1:03:01
 - 2 hari yang lalu
Cowo yang sekarang bully pas dulu ngelawan cowo gendutnya ganteng yang pake kaca mata
Eri Tegar Bikers Sarawak Bumi Kenyalang
Asalamualaikum slmt ptg n slmt kembali bertugas Datuk David Teo..blh upload Bikers Kental 1 Full Movie??
LEA JOHAN
LEA JOHAN - 4 hari yang lalu
19.02 suke dengar Along menyanyi ... merdu nye...
Dah jangan nak buat Muke berok ye ! ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
MOHAMAD FADZIL
MOHAMAD FADZIL - 5 hari yang lalu
Baju kuning minit 2:41.. Yg belakon cite insurgensi kn???
Muhammad Agung
Muhammad Agung - 5 hari yang lalu
film malaysia Ngentod Gadak bagus2 nya Jancokk Malaysia bajingan
Saiful Riza
Saiful Riza - 5 hari yang lalu
David teo tolong buat cerita longkai dengan kl zombie full movie
plekduplek #78
plekduplek #78 - 6 hari yang lalu
https://youtu.be/hcomci3Ojks
Azim 14
Azim 14 - 8 hari yang lalu
19:00 moment yg tebaik , paduuuuu
adi fakhruddin
adi fakhruddin - 11 hari yang lalu
Banyak bacot
Emma Who
Emma Who - 12 hari yang lalu
19:13
Mey Mey
Mey Mey - 12 hari yang lalu
Orang jahat ialah orang baik yang disakiti - Joker
Babun Babun
Babun Babun - 14 hari yang lalu
Dia cakap pasal haikal putra
Fam Ily
Fam Ily - 14 hari yang lalu
Fight Time
1. 30:17
2. 1:00:46
3. 1:18:24
aaminnn _
aaminnn _ - 14 hari yang lalu
35:54
Mohd Aiman
Mohd Aiman - 16 hari yang lalu
Kesian aeron dia tak jahat sebab put gan kodan dia jadi jahat
Aufa Aqilah
Aufa Aqilah - 17 hari yang lalu
Baru tengok balik.. hahahah
Amirul Sangop
Amirul Sangop - 18 hari yang lalu
David teo bila nak keluar kan filem zoo ( lan pet pet dan lisa ) lama tak tngo
Muhammad Alif hafiz
Muhammad Alif hafiz - 18 hari yang lalu
Bodo part yng ade drum xde suara buto ahh dial
aisyah razak
aisyah razak - 18 hari yang lalu
sumpah aku ingat jalan cerita je , tak ingat langsung tajuk , sekali bukak oh cerita ni aaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Penulis Tanpa Pena Penulis Tanpa Pena
umo berapa wak
Suhaimi Poksen
Suhaimi Poksen - 19 hari yang lalu
Terbaik la lagenda budak hostel
Niza Niza
Niza Niza - 19 hari yang lalu
bes ha
SN
SN - 20 hari yang lalu
19:16 Lagu apa tu
Anas Safwan
Anas Safwan - 20 hari yang lalu
Good looking ngat
AIZAT ZUL HAIRIE BIN WAHI -
AIZAT ZUL HAIRIE BIN WAHI - - 21 hari yang lalu
Hantu dalam cerita ni teruk dikecam gara-gara nak jimat elektrik. Tapi inilah cerita hantu sekolah viral paling seram di Malaysia. Kalau penakut jangan tekan link https://youtu.be/ePCfaFAcMyY
FCR Gaming
FCR Gaming - 21 hari yang lalu
34:59 lucu lah ekekkeke
เน„เธญเน€เธกเน‰เธ เธ”เธฒเธ”เธฒ
Yang tengok david teo jangan lupa like dan subribe sampai 30000
Iskandar 0055
Iskandar 0055 - 22 hari yang lalu
best
abied poyo
abied poyo - 23 hari yang lalu
dekay SEMASHUR bhaii dah la power rugby
Mie Ali
Mie Ali - 23 hari yang lalu
๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
bulan8 bulan8
bulan8 bulan8 - 24 hari yang lalu
Ini la di ikut budak2
public fone
public fone - 26 hari yang lalu
cita mcm pukimak lagi. xdak hala tuju. bagi balik sejam tgh masa ak
pro alpha
pro alpha - 26 hari yang lalu
rakaman buat kat semashur(sms hulu selangor)
MYS Danial
MYS Danial - 26 hari yang lalu
2019? Nama aq Ahmad Danial, tu nama sebenar aq
MYS Danial
MYS Danial - 14 hari yang lalu
Kenapa jealous?
MYS Danial
MYS Danial - 20 hari yang lalu
Shialll
Faris Eyman
Faris Eyman - 20 hari yang lalu
Tk tanye
Mohd Fazree
Mohd Fazree - 27 hari yang lalu
Hilang mood nk tgok.. Part nyanyi xdak suara..
faedzan hussin
faedzan hussin - 28 hari yang lalu
EEEE TAK SAYANG KAWAN KE
sholeh danil46
sholeh danil46 - 29 hari yang lalu
Saya dari indonesia
Pertama saya nonton film ini saya masih smp skarang udah umur 21
Capek saya cari film ini.
Sakarang baru ketumu langsung dwomlod
PUTRA ZACK
PUTRA ZACK - 29 hari yang lalu
David teo keluarkan cerita laki-laki pulak
Lag Lag
Lag Lag - Bulan Yang lalu
maff wyang paling tak bast. mmbosankan
Black Dynamite
Black Dynamite - 26 hari yang lalu
Maff & bast.
Official haiqal
Official haiqal - Bulan Yang lalu
Siape yg dapat tunang dengan seroja? Haikal atau kodan
Fckxz
Fckxz - Bulan Yang lalu
4:35 tgk muka put hahahahahahahahah ๐Ÿ˜‚
Miframzam
Miframzam - Bulan Yang lalu
Upload movie sangkar pula Dato
Black Dynamite
Black Dynamite - 26 hari yang lalu
sial๐Ÿ˜‚
Fckxz
Fckxz - Bulan Yang lalu
42:51 kodan:yg biadap sgt ni kenapa
Put:siapa yg biadap
Kodan:awk tu angkat kaki kiter kenapa
Jamal Nasir
Jamal Nasir - Bulan Yang lalu
Part yang dieorang jadi pocong tu aku tak paham
Mad Shukk
Mad Shukk - Bulan Yang lalu
diorang takut kan 3 org je tp yg takut nye satu asrama pompuan
Sahrin Nizar
Sahrin Nizar - Bulan Yang lalu
Saya sokong ahmad daniel untuk berkahwin bersama seroja
EchaSabrina Al-Idrus
EchaSabrina Al-Idrus - Bulan Yang lalu
Die punye bunyi kasut bukan main best lg.. mcm boss boss ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Macam-Macam Dunia
Macam-Macam Dunia - Bulan Yang lalu
Maaf komen. Filem ni tak layak dipanggil movie. Ia hanya sesuai utk drama tv shj. Tiada kualiti dari segi cinematografi dan skrip.
MY VLOG
MY VLOG - Bulan Yang lalu
1:14:24 macam mana penculik boleh masuk sekolah
Just4 Learn
Just4 Learn - Bulan Yang lalu
Tu aku pelik
Abdullah Hamdan
Abdullah Hamdan - Bulan Yang lalu
Setahu aku budak perempuan kat hostel pakai tudung maklumlah aku tak tau sbb aku skolah laki semua ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
chanaborn jirawasat
chanaborn jirawasat - Bulan Yang lalu
48:11 name music please??๐Ÿ™๐Ÿ™
Aniza Saman
Aniza Saman - Bulan Yang lalu
Jemaah!!!!๐Ÿ’๐Ÿ’‹๐Ÿ’–๐Ÿ‘™
Just4 Learn
Just4 Learn - Bulan Yang lalu
Kenape??
grc chanel
grc chanel - Bulan Yang lalu
film yg di tunggu akhir nya ada juga di youtube
Just4 Learn
Just4 Learn - Bulan Yang lalu
Kan
TEGAR PLAY GAME
TEGAR PLAY GAME - Bulan Yang lalu
11:18 ust maulana yang dari indo like salam dari indo
edry 1410
edry 1410 - Bulan Yang lalu
Saya masih ingat cerita ni masa saya kecil dulu sekarang liat lagi~
Lagu Jiwang Official
Lagu Jiwang Official - Bulan Yang lalu
Jangan lupa untuk lawat channel saya, mana tahu berkenan dengan video lagu jiwang saya...bolehlah tekan butang subscribe
Nainahji82 Ann
Nainahji82 Ann - Bulan Yang lalu
Masa sek dulu saya paling x suka tgl asrama...
Vipro Pro3s
Vipro Pro3s - Bulan Yang lalu
Dua orang budak tu berlagak alim la sangat
Gebu Gebas
Gebu Gebas - Bulan Yang lalu
Yg mna tk pernh rasa hidup asrama mohon tengok citer ni
Erna Wati
Erna Wati - Bulan Yang lalu
Kasihan sekali
Peterter Peterter
Peterter Peterter - Bulan Yang lalu
45:15 memang tkleh move on๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Berikutnya