Hewan & Peliharaan

KELAKUAN HEWAN ABSURD
8:18
KELAKUAN HEWAN ABSURD
3 hari yang lalu
Ditonton: 403 953
For business inquiries email to: management@radityadika.com Instagram: instagram.com/raditya_dika
UNBOXING HARLEQUIN PHANTOM RETIC| KURAS PULUHAN JUTA BUAT PYTHON KECIL INI !
11:19
UNBOXING HARLEQUIN PHANTOM RETIC| KURAS PULUHAN JUTA BUAT PYTHON KECIL INI !
Hari Yang lalu
Ditonton: 237 759
CEK PETUALANGAN SERU PANJI PETUALANG LAINNYA DI SANG PETUALANG: idvideos.net/pl/PLONKF5BtWweu8WpEy0JagPxKBKXvpDUr4 Khusus konten edukasi klik disini idvideos.net/pl/PLN-0fD-xjoy7LjpM_o2-k-RfffwWOJ3AM Khusus konten expedisi dan petualangan seru klik disini idvideos.net/pl/PLN-0fD-xjoy72XTJcOpjiEOtcMiz64FIB Follow panji disini juga y FB facebook.com/panjipetualangreal/ Insfagram instagram.com/panjipetualang_real/ #unboxingular #newmorph #panjipetualang
LOVEBIRD MAHAL DI RUMAH KINOS (GIVEAWAY ALERT!!)
20:28
LOVEBIRD MAHAL DI RUMAH KINOS (GIVEAWAY ALERT!!)
2 hari yang lalu
Ditonton: 207 092
------GIVEAWAY ALERTT...!!------- Yang Mau ikutan, bisa langsung tebak dikolom komentar yaa dan jangan lupa tulis akun IG kalian di komentar tersebut.. pemenangnya akan dipilih nanti. persyaratan lainnya : 1. Sudah Subscribe channel dehakims dong pastinya 2. Follow juga IG gue yaa @irfanhakim75 3. dan jangan digembok atau lock IG kalian supaya mudah untuk dihubungi.. 4. sayang dengan binatang 5. selalu berdoa sebelum makan pemenangnya akan diumumkan di IG gw, jadi jangan sampe tuh ga follow ig gw biar tau siapa pemenangnya. daan.. yang pasti ada giveaway lagi nanti kalo responnya positif. jangan lupa subscribe, komen, like, dan share yaa.. terimakasih..!! Follow on Official Website : irfanhakim.com/ Twitter : twitter.com/irfanhakim Facebook : web.facebook.com/theirfanhakim Instagram : instagram.com/irfanhakim75/
PUPPY BARU SUPER GEMES TIDUR MELULU 😂
17:55
PUPPY BARU SUPER GEMES TIDUR MELULU 😂
4 hari yang lalu
Ditonton: 419 107
IDvideos Channel Natasha Ryder : idvideos.net/c/UCc1ngzF9n6Y_z3YTZNjeHsQ Untuk lihat tingkah lucu anabul kesayangan kita lainnya, jangan lupa FOLLOW Instagram : instagram.com/bimaaryo/ instagram.com/snoweethegolden/ instagram.com/paltakush/ instagram.com/snowathegolden/ instagram.com/akeeratheblackcat/ instagram.com/anubisthebelgianmalinois/ instagram.com/abonellathepoodle/ LIKE, COMMENT, DAN SUBSCRIBE YA! Thank you!
NEMU SARANG BULUS DI SUNGAI PURBA + MAKAN DAGING KODOK !!!
17:21
NEMU SARANG BULUS DI SUNGAI PURBA + MAKAN DAGING KODOK !!!
11 hari yang lalu
Ditonton: 355 372
Akhirnya bisa nangkap bulus secara langsung ... walaupun masih geli karena PACET ... tapi okelah terbayar oleh bulus ini 😁🤙 Yoowwww tortle lovers !!! Mari dukung chanel ini biar makin maju dan berkembang dengan cara KLIK SUBSCRIBE di chanel ini 》 idvideos.net/u/galuhcuisine (100% GRATIS!!!) 😘 Nyalakan juga icon LONCENG supaya kalian ga ketinggalan informasi video terbaru ... 😊 Bantu SHARE video ini keteman2 kalian yaaa ... 😍😘😊 Mari berteman brow broow ... IG : instagram.com/galuh_cuisine FB : Galuh Cuisine for Business ... WA : 083838444494 U can give me something/ngopi bareng di bascamp : Desa Ringin Ireng RT 21/05 no.81 , kec.adiwerna Kab.Tegal , Jateng - INDONESIA (52194) (Belakang SPBU adiwerna/google map : wartegtortle) Sampai jumpa di video berikutnya yaaa ... tangkyu brow brow 😉 Jaya Negriku !!! Lestari Kuraku !!!
BURUNG GEREJA, GANTINYA VANILA!
10:14
BURUNG GEREJA, GANTINYA VANILA!
7 hari yang lalu
Ditonton: 145 928
SHARE, LIKE, COMMENT & SUBSCRIBE! GRATIS! Wahyu Aditya I @maswaditya Chief of Mastermind of HelloMotion I Creativepreneur I Family Man IDvideos Business Inquiries: youtube@drm-indonesia.com Film / Television / Personal Appearances / Media Contact Business Inquiries Only: arie.octaviani@gmail.com Send Fan Mail to : Mas Waditya - HelloMotion Academy Jl. Tebet Barat 9 No 3 Jakarta 12810 T-Shirt & Buku Cican dapat dipesan melalui : Online store : cicanstore.com WA/SMS : 0878 8603 5125 Follow My other social media : Twitter : twitter.com/maswaditya Instagram : instagram.com/maswaditya My Local Brand : hellomotion.com cicanstore.com Subscribe to Mas Waditya : idvideos.net/u/maswaditya Subscribe to HelloMotion : idvideos.net/u/hellomotion THANK YOU FOR WATCHING THIS VIDEO!! MAS WADITYA on IDvideos is under dr.m network, Indonesia's First Certified Official IDvideos MCN (Multi Channel Network) servicesdirectory.withidvideos.net/u/directorypt-digital-rantai-maya-drm
BORONG KADO ULANG TAHUN BUAT LYCHEE ♥️
15:18
BORONG KADO ULANG TAHUN BUAT LYCHEE ♥️
19 jam yang lalu
Ditonton: 59 002
Our Channel : Daffa : idvideos.net/c/UCEey34KvMORq9o9MIRKs68w Gita : idvideos.net/c/UC1Rcj0I0Rh-W_xAk1PO7vhg Our Instagram : Daffa : instagram.com/daffacho/ Gita : instagram.com/gita_vbpr/ THANK YOU For IDvideos Business Inquiries: daffagitarelationship@gmail.com
MANTULLLL !! MERPATI PERTAMA GIRING UDAH KAYA GINI
16:43
MANTULLLL !! MERPATI PERTAMA GIRING UDAH KAYA GINI
2 hari yang lalu
Ditonton: 77 045
Giringan burung merpati lumanyan keket, merpati piyikan dengan merpati dewasa yg baru saya beli belum lama ini. - Bisnis Atau Kerjasama - Email doarestufb@gmail.com Subscribe : idvideos.net/u/Merpatiku Facebook : web.facebook.com/Merpatiku01 Instagram : instagram.com/merpatiku01 Goolge + : plus.google.com/+Merpatiku1 - Musik - Vlog No Copyright Music ➤ Licence: You’re free to use this song in any of your videos, but you must include the following in your video description (Copy & Paste): Song: Peyruis - Finesse (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: idvideos.net/bdy0m2C-lXQ-video.html
NANGIS LAGI ☹️​ FAKTA INDUK KUCING MEMAKAN ANAKNYA SENDIRI - KISAH SEDIH KUCINGKU [ CERPEN PANDA ]
7:27
NANGIS LAGI ☹️​ FAKTA INDUK KUCING MEMAKAN ANAKNYA SENDIRI - KISAH SEDIH KUCINGKU [ CERPEN PANDA ]
8 hari yang lalu
Ditonton: 333 692
Ini video DEDE C waktu itu : idvideos.net/zmLvKLaDMbY-video.html Jadi sebenernya aku sempat memvideokan sedikit panda waktu sakit ,agar ketika nanti banyak yang nanya aku bisa menjelaskannya panda pergi dan sakit apa... tetapi waktu itu aku berpikir gaakan aku buat kisahnya karna aku pikir ini akan membuat aku sedih ... tapi aku coba cari waktu yang tepat tetap tidak bisa .... dan aku coba cari waktu yang tepat lagi akhirnya aku bisa menuliskan kisah panda dan ibunya divideo ini... dan jujur ini pertama kali aku menyaksikan induk kucing memakan anaknya sendiri karena sakit sejak bayi dan itu FAKTA adanya.... mungkin disini juga ada yg pengalaman denganku ? :) Thanks For Watching ! Oiya jangan lupa di Support ( SUBSCRIBE , LIKE & COMMENT ) biar aku rajin upload videoin kucing kucing aku hehe.... FOLLOW YA GUYS : Http://instagram.com/mpusmiawmeow Http://instagram.com/riayayariya THANKS HAPPY WATCHING ^
GAWAT IBEL MASUK KULKAS!!!
10:12
GAWAT IBEL MASUK KULKAS!!!
10 hari yang lalu
Ditonton: 363 929
Contact business : +6285716990012 (Riri) Subscribe RICIS OFFICIAL idvideos.net/c/UC4tS4Q_Cno5JVcIUXxQOOpA @riaricis1795 instagram.com/riaricis1795 @ricisofficial_ytb instagram.com/ricisoffici... HIJAB BY @ricisbykhayra instagram.com/ricisbykhayra
Ngelepas Kucing Baru Aku Ke?????
17:36
Ngelepas Kucing Baru Aku Ke?????
11 hari yang lalu
Ditonton: 654 339
Sedih (っ˘̩╭╮˘̩)っ Ziggy Zagga Gen Halilintar: idvideos.net/BCOjopku3bk-video.html Get our songs: lnk.to/GenHalilintar_ZiggyZagga lnk.to/genhalilintar_mydaddytoldme Get our Books & Merch: genhalilintar.com/official_store For Business Inquiry/Endorsement : Email : business@genhalilintar.com Instagram/Twitter/Facebook: @genhalilintar: instagram.com/genhalilintar/ @fatimahhalilintar: instagram.com/fatimahhalilintar/ Fatimah Halilintar Number 7 of Gen Halilintar Family Business Inquiry: business@genhalilintar.com Instagram, Twitter :@fatimahhalilintar Snapchat: @fatimhalilintar
Ratusan Bangkai Babi Dibuang ke Danau Siombak
1:36
Ratusan Bangkai Babi Dibuang ke Danau Siombak
6 hari yang lalu
Ditonton: 53 658
Ratusan bangkai babi ditemukan mengambang di hilir Sungai Bedera dan Danau Siombak, Kecamatan Medan Marelam. Diduga bangkai babi sengaja di buang dari hulu sungai dan mengalir ke hilir Sungai Bedera sumber: Witness News Twitter: twitter.com/tvOneNews Facebook: facebook.com/tvOneNews Instagram: instagram.com/tvOneNews ---------------------------------------------------------------------------------
8 ALAT UNIK MAINAN KUCING LUCU, INTERAKTIF DAN BERMANFAAT
6:49
8 ALAT UNIK MAINAN KUCING LUCU, INTERAKTIF DAN BERMANFAAT
15 hari yang lalu
Ditonton: 578 407
1.Pancingan Kucing Rp 15.000 beli disini bit.ly/2BUaY3E 2.Burung Berputar Rp 30.000 beli disini bit.ly/2MWtRcz 3.Laser Kucing Rp 32.500 beli disini bit.ly/2NqKtb8 4.Ikan Catnip Rp 18.500 beli disini bit.ly/2qP1Hr3 5.Gigitan Tulang NEW Rp 12.000 beli disini bit.ly/36bWav0 6.Bola Kecil Rp 9000 beli disini bit.ly/2NoQy7U Bola Menyala Rp 22.500 beli disini bit.ly/2JvkkXv 7.Circuit Kucing Rp 138.000 beli disini bit.ly/349YXmt 8.Wellness Center Rp 274.000 beli disini bit.ly/2Ns6RkK Business/Endorse/ ingin beriklan silahkan hubungi: Email: gudangtutorial31@gmail.com Social Media: Follow Instagram : instagram.com/gudangtutorial1 atau @gudangtutorial1 Facebook : facebook.com/gudangtutorialindonesia/ Webiste: www.gudangtutorial.id Fans MailBox / Mailtime: PO BOX 1234 PB Jalan Suroyo No.33 Kota Probolinggo Jawa Timur 67217 Lihat Semua Koleksi Video Kami Klik di Bawah ini: idvideos.net/u/gudangtutorial Jangan Lupa Klik Subscribe Untuk Mengoleksi Video Kami
VLOG : Belanja MAINAN & SNACK Anjing2ku
15:19
VLOG : Belanja MAINAN & SNACK Anjing2ku
6 hari yang lalu
Ditonton: 105 578
💗ThankYou For Watching💗 - - - - - - - - Find me on : 🍓Instagram instagram.com/v.sevillaa 🍓Email vanessa.sevilla12@gmail.com - - - - - - - - 🐶Instagram Olaf&Caramel instagram.com/olaf.caramel 🛍Merch GlennJulifer www.tokopedia.com/belifers
Wally - Burung Walet Yang Memanggil Pertolongan
11:03
Wally - Burung Walet Yang Memanggil Pertolongan
Hari Yang lalu
Ditonton: 46 004
Seekor burung walet yang tergeletak di pinggir jalan di bawah terik matahari yang menyengat, mengepakkan sayapnya sehingga menarik perhatian dan kami merapat menolong mereka. Mereka akan dilepaskan ke alam bebas kembali, setelah kondisinya memungkinkan. yang dewasa (Wally) akan kita lepas segera, setelah pulih kondisinya dan mampu terbang bebas. Bayi2 burung ini semoga kuat bertahan dan lekas besar, lalu akan kami rilis kembali ke alam bebas. #animaldefendersindo #animaldefendersindonesia #animalrescue #birdrescue
BELI SANGKAR BUAT BURUNG KESAYANGAN
4:05
BELI SANGKAR BUAT BURUNG KESAYANGAN
3 hari yang lalu
Ditonton: 33 314
Terimakasih sudah menonton video ini jangan lupa SUBSCRIBE untuk mendukung channel saya. SUBCRIBE : m.idvideos.net/c/UCyJ2YO... Mulyanto : instagram.com/dodit_mul?igshid... Twitter : twitter.com/Dodit_Mulyanto #doditmulyanto #standupcomedy
LIVE CANDY MELAHIRKAN 6 ANAK KEMBAR//MENINGGAL SATU :(
6:05
LIVE CANDY MELAHIRKAN 6 ANAK KEMBAR//MENINGGAL SATU :(
7 hari yang lalu
Ditonton: 94 392
Thank you for watching ! Jangan lupa like, comment and subscribe yaaa.. Follow me on social media : @jlomarket @jessica.effendy Untuk IDvideos Inquiries: youtube@drm-indonesia.com Jessica Effendy on IDvideos is under dr.m network, Indonesia's First Official & Certified IDvideos MCN servicesdirectory.withidvideos.net/u/directorypt-digital-rantai-maya-drm
「귀여운 고양이」웃지 않으려 노력하십시오   가장 웃긴 고양이 영화 😸
10:52
「귀여운 고양이」웃지 않으려 노력하십시오 가장 웃긴 고양이 영화 😸
Bulan Yang lalu
Ditonton: 3 630 822
「귀여운 고양이」웃지 않으려 노력하십시오 - 가장 웃긴 고양이 영화 😸 시청 해주셔서 감사합니다 ! 이 비디오가 마음에 들면 공유하고 의견을 남겨주세요 ! 구독하다 “Gwiyeoun Agiwa Aewan Dongmul” 더 재미있는 새로운 베이비 비디오를 얻으려면: idvideos.net/c/UC62Y680JrTNM89fVXuDRFvA ---------------------------------------------------------------------------- 「고양이의 사랑스러운 순간들」 처음으로 신생아를 만나는 고양이의 반응은 무엇입니까 ??? 🥰 가장 재밌고 재미있는 상황 idvideos.net/J5zz1zMqZFw-video.html ---------------------------------------------------------------------------- 저작권 문제: 연락주세요 [ 3sanimals.com/CopyrightIssues ] 여기에서 아기 또는 애완 동물 비디오를 공유 할 수도 있습니다: 3sanimals.com/SubmitVideoYourPet --------------------------------------------------------------------------- 추신: 비디오를 봐 주셔서 감사합니다 ! 채널 구독을 잊지 마세요 idvideos.net/c/UC62Y680JrTNM89fVXuDRFvA #고양이 #웃긴고양이 #귀여운고양이
Survival Skills: Sleep meet a lot of catfish - catfish swimming from the river to the shore
4:22
Survival Skills: Sleep meet a lot of catfish - catfish swimming from the river to the shore
12 hari yang lalu
Ditonton: 1 666 838
Survival Skills: Sleep meet a lot of catfish - catfish swimming from the river to the shore Like Fanpage: facebook.com/Primitivesurvivalcooking sub: idvideos.net/u/PrimitiveSurvivalCooking #PrimitiveSurvivalcooking #primitivecooking #SurvivalSkills #PrimitiveSkills #primitivefoodhd #PrimitiveVillage #primitivetechnology
JADI HIU PEMAKAN SEGALANYA !!! - TASTY BLUE #4
14:37
JADI HIU PEMAKAN SEGALANYA !!! - TASTY BLUE #4
10 hari yang lalu
Ditonton: 119 902
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- MERCHANDISE & DAH APPAREL : instagram.com/dah.id/ HOW TO ORDER !!! www.tokopedia.com/dahid shopee.co.id/DAH.ID ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- SUBSCRIBE ► ► : goo.gl/2xJwve Previous Video :D : SI BOCAH NINTENDO RAMEN INI KEMBALI LAGI !!! - Hidden My Snacks By Mom #1: idvideos.net/z4MfiGNQwBg-video.html Thankyou so much buat yang udah nonton video gua ^^ apalagi yang share, like, comment :D Semoga kalian terhibur ! MAKASIH BANYAK :):):) Edited by : bit.ly/2YBKbTd Go Check out my Social Media : Instagram : derenfirdaus Fanpage : facebook.com/derenfirdausss/ For Business Purpose : derenfirdaus99@gmail.com
Viral koki yang masaknya bar-bar!; Wanita buta 3 minggu setelah tato matanya -  TomoNews
7:35
Viral koki yang masaknya bar-bar!; Wanita buta 3 minggu setelah tato matanya - TomoNews
6 hari yang lalu
Ditonton: 68 536
www.movinganimals.org/elephantnursery Berita pertama: INDONESIA - Aksi juru masak di sebuah kafe Purwodadi ini menghebohkan netizen karena kebarbarannya saat masak seafood. Juru masak bernama Mas Antok ini tidak ragu melempar panci dan bermain dengan api kompor di depan para tamu kafe yang menonton. Berita kedua: NEW SOUTH WALES, AUSTRALIA - Mata seorang wanita di Australia buta selama 3 minggu setelah bola matanya ditato berwarna biru. Berita ketiga: THAILAND - Tempat penangkaran gajah ini berlokasi di Utara Thailand dan bernama Maesa Elephant Nursery. Dilaporkan dari World of Buzz bayi gajah muda berusia 2 tahun dipisahkan dari ibunya dan dimasukkan ke Phajaan, yaitu tempat mereka akan diajari berbagai trik yang tidak manusiawi untuk hiburan manusia. Berita keempat: CINA - Dilaporkan dari Sin Chew Daily, ibu muda berusia 36 tahun ini selalu aktif mengajarkan putranya mengerjakan PR setiap malam. Namun, pada suatu malam, sang ibu merasa sangat kesal karena putranya tidak bisa menyelesaikan soal matematika pada PRnya. Subscribe to TomoNews ►►bit.ly/Subscribe-to-TomoNews-Indonesia ----------------------------------------­--------------------- TomoNews adalah sumber berita nyata terbaik. Kami meliputi cerita paling lucu, paling gila dan paling banyak dibicarakan di internet. Cara penyampaian kami apa adanya dan tidak mengenal batas tertentu. Jika Anda tertawa, maka kami juga sedang tertawa. Jika Anda marah, kami pun sedang marah. Kami menyampaikan berita apa adanya. Dan karena kami juga dapat menganimasikan cerita, TomoNews memberikan Anda berita yang belum pernah Anda lihat sebelumnya. Saksikan Kompilasi Video TomoNews - Belum puas menonton TomoNews? Playlist ini tepat untukmu! Saksikan video terbaru tiap hari bit.ly/Kompilasi_Berita_TomoNews Kismis: Kisah Misteri - Suka dengan seri horor Kismis di TomoNews Indonesia. Mainkan playlist ini untuk kisah misteri terbaik di TomoNews bit.ly/KISMIS_Kisah_Misteri_TomoNews Dunia Hewan - Tonton video ular, buaya, harimau dan satwa lainnya dari seluruh dunia bit.ly/Dunia_Hewan_TomoNews Relationship: Berita tentang kisah pasangan unik - Suka melihat kisah romantis yang unik bin aneh? Playlist ini bisa menjadi pilihan tontonan anda bit.ly/Relationship_Berita_Tentang_Pasangan_Unik Dapatkan update terbaru TomoNews Indonesia di sosial media kami! Like TomoNews on Facebook: facebook.com/TomoNewsUS Follow us on Twitter: @tomonewsus twitter.com/TomoNewsUS
Invisibility Is Now Real
3:22
Invisibility Is Now Real
2 hari yang lalu
Ditonton: 4 291 967
Links To Sources: Invisibility: idvideos.net/VFp1KY5KqcI-video.html Drawing: idvideos.net/EI1HL9Hv7RQ-video.html Happy Dog: instagram.com/mocca_shiba/?hl=en Mud Dog: instagram.com/p/B4dFgYmH_jj/ Fish: instagram.com/p/B4Yxy82hYOE/ Hot Air Balloon: idvideos.net/x7jo0ZpQFsI-video.html Helicopter: www.dvidshub.net/video/628650/ch-53e-super-stallion-conducts-aerial-refuel Hunting Dog: idvideos.net/JzELoM2JltQ-video.html Turtle: instagram.com/p/B4sadUKBCXD/ Songs: herbal tea by Artificial.Music soundcloud.com/artificial-music Creative Commons - Attribution 3.0 Unported- CC BY 3.0 Free Download / Stream: bit.ly/_Herbal-Tea Music promoted by Audio Library idvideos.net/ChhcjSCEaBc-video.html Cosmic Storm by A Himitsu soundcloud.com/a-himitsu Music by A Himitsu (idvideos.net/c/UCgFwu-j5...) Free Download / Stream: bit.ly/_cosmic-storm Music promoted by Audio Library idvideos.net/U4wXUdhNxZk-video.html Naya by HaTom fanlink.to/HaTom Creative Commons - Attribution 3.0 Unported - CC BY 3.0 Free Download / Stream: bit.ly/naya-hatom Music promoted by Audio Library idvideos.net/Mfpv4ZiYDtk-video.html Tracks Of My Fears - John Deley and the 41 Players idvideos.net/yCxPxsYYPOo-video.html ►►►Follow me! Instagram: instagram.com/daily.dose.of.internet/?hl=en Twitter: twitter.com/ddofinternet ►►► My Store: crispytees.com/collections/daily-dose-of-internet Patreon: www.patreon.com/DailyDoseOfInternet If YOU film a video and think it is good enough to be featured on Daily Dose Of Internet, you can submit videos to me using the link below, and you will get paid. Only send in videos that you personally filmed. If you are not 18, you can have a parent or guardian sign for you. subform.catersnews.com/dailydose
밀키와 광복이가 새집에 잘 적응했어요~!!
4:46
밀키와 광복이가 새집에 잘 적응했어요~!!
Hari Yang lalu
Ditonton: 202 811
#MilkyBoki#밀키와복이 시청해주셔서 감사합니다! ▶ Profile 묘종 : 노르웨이 숲 고양이 이름 : 광복이 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.08.15 성격 : 덩치 큰 밀키를 자주 약올리지만 밀키를 진짜 동생으로 생각하고 아껴주는 개냥이 목욕. 미용, 피검사, 발톱정리, 양치 그 어떤것도 반항하지않는 개보다 더 개같은(?) 고양이 ▶ Profile 견종 : 사모예드 이름 : 밀키 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.12.03 성격 : 광복이형이 늘 뭐하나 궁금해하고 같이 놀고싶어하는 동생 말도 잘듣고 똑똑하지만 가끔은 자기가 고양이인줄아는 듯한 강아지. ▶ Profile Name : Gwang Bok Type : Norwegian Forest Sex : male Birth : 15.08.2018 ▶ Profile Name : Milky Type : Samoyed Sex : male Birth : 03.12.2018
Top 6 Animals Giving Birth - Elephant, Snake, Zebra, Impala, Shark, Wildebeest
11:00
Top 6 Animals Giving Birth - Elephant, Snake, Zebra, Impala, Shark, Wildebeest
26 hari yang lalu
Ditonton: 3 657 817
▮ Top 6 Animals Giving Birth - Elephant, Snake, Zebra, Impala, Shark, Wildebeest Description: Being a future mom and feeling a new life growing inside you is such a special time. These mommies may look like they are not very impressed with their current shape, but they all look absolutely adorable. Link Video: idvideos.net/phJzst70ems-video.html See more : #WoaVideos #WoaAnimals #ReproductionLIVE - WOA Animals Video: goo.gl/owk7nc - New Uploads: bit.ly/2L7CPjS - Popular uploads: bit.ly/2N3KY9g ► All Playlist : Reproduction LIVE: bit.ly/2L0FLi8 Playlist 1 : goo.gl/ysDYSM Playlist 2 : goo.gl/K6fQm3 Playlist 3 : goo.gl/jKSD9A ► And List WOA Animals Channel : bit.ly/2um2Xjy ► About us : Welcome to Reproduction LIVE Channel ! Have a nice time watching our content. Our channel shares the content of wildlife life, Giving birth in the wild world of animals, lively images, true ... like snake, wild dogs, fish, lion, wildebeest .... and many other wildlife. New episode will be released each weeks. Follow and subscribe to Reproduction LIVE Chanel for not missing any. Our content build in this channel is owned by SCONNECT CO., LTD. Thanks! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ► About us ▮ Woa network: goo.gl/WyWN5w ▮ Topshare: goo.gl/K1YSsV ▮ Facebook: goo.gl/74x3zy ▮ Twitter: goo.gl/QDc3cT ▮ Google +: goo.gl/BkD8tw ▮ Gmail: info@woanetwork.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ License from Virent / Terhub Bukhari. Email - terhubbbukhari@gmail.com, Asaad Bukhari Email - asaadbuk@gmail.com o Mobile no: +923354496113 o Website virend.com (under development) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ►►►►►►►►► THANKS FOR WATCHING ◄◄◄◄◄◄◄◄◄ ► AND DON'T FORGET TO LIKE COMMENTS AND SUBSCRIBE! If there are any copyright issues with any videos posted here i will remove them. please contact my email : info@woanetwork.com Thank for watching and supporting our channel.
공룡 만들기 중장비 자동차 장난감 포크레인 트럭놀이 Build Dinosaurs Excavator Truck Toy
5:23
공룡 만들기 중장비 자동차 장난감 포크레인 트럭놀이 Build Dinosaurs Excavator Truck Toy
5 hari yang lalu
Ditonton: 147 882
[With Kids Toys]위드키즈 토이즈 Funny Toys for Kids Dinosaurs Park Build Helps Excavator Truck Car Toys 공룡 만들기 중장비 자동차 장난감 포크레인 트럭놀이 Build Dinosaurs Excavator Truck Toy
Dimangsa Ular Piton, Wanita di Langsa Selamat Lewat Aksi Heroik Suaminya
1:19
Dimangsa Ular Piton, Wanita di Langsa Selamat Lewat Aksi Heroik Suaminya
14 hari yang lalu
Ditonton: 561 093
#ularpiton #serambinews Selengkapnya: bit.ly/32ZOI4b SERAMBITV.COM, LANGSA - Ular Piton sekira 6 meter ini dalam kondisi mati dengan bagian kepala terputus setelah ditebas oleh Supriadi, warga Gampong Suka Jadi Makmur, Kecamatan Langsa Baro, Selasa (29/10/2019). Sebelum dibunuh, ular ini didapati Supriadi tengah melilit tubuh Jamilah, yang tak lain merupakan istrinya. Peristiwa itu terjadi di areal kebun karet milik korban, Desa Keumuneng Hulu, Kecamatan Birem Bayeun, Aceh Timur. Jamilah yang tengah membersihkan areal kebun, sempat mengira ular piton itu merupakan gelondongan kayu, hingga akhirnya melilit tubuhnya. Meski sudah diperbolehkan pulang, Jamilah sempat dirawat tim medis RSUD Langsa dengan luka bekas gigitan ular di betis kirinya. Berita lainnya juga dapat disaksikan di serambitv.com/
DIY HOMEMADE POOL Fish POND AQUARIUM inside LIVING ROOM!
13:21
DIY HOMEMADE POOL Fish POND AQUARIUM inside LIVING ROOM!
7 hari yang lalu
Ditonton: 611 540
Fun DIY fish pond in the Living room you don't want to miss!! Trivia question at the end of this video for you to win a shout-out! #DIY #FishPond #Aquarium Chris IDvideos channel idvideos.net/c/UCOTaFzaS0KRgBTXoncwWP8g
Kucingku PUNYA 4 ANAK LUCU! Tolong Bantu KASIH NAMA!!
9:39
Kucingku PUNYA 4 ANAK LUCU! Tolong Bantu KASIH NAMA!!
12 hari yang lalu
Ditonton: 76 373
Kucingku setelah lahir 4 anak kemarin sekarang lahiran lagi, coba bantu kasih nama 4 kitten yang lucu dan gemes ini! Follow Instagram gw : @bang_skot
Belajar Mencintai Hewan Laut - Vlog Nayfa Di AQUARIA KLCC
14:16
Belajar Mencintai Hewan Laut - Vlog Nayfa Di AQUARIA KLCC
11 hari yang lalu
Ditonton: 62 309
Nayfa ke AQUARIA KLCC Malaysia
TABI TABI & MOOCHY SPA DI SALON ANJING ! GEMESH BANGET! ( SEHARIAN DIATUR SAMA FOLLOWERS)
12:10
TABI TABI & MOOCHY SPA DI SALON ANJING ! GEMESH BANGET! ( SEHARIAN DIATUR SAMA FOLLOWERS)
22 hari yang lalu
Ditonton: 426 985
Social Media: instagram.com/jessicajane99 instagram.com/tabiandmoochy/ Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!
Sir Michael Newton
0:34
Sir Michael Newton
12 hari yang lalu
Ditonton: 305 036
Support #TeamTrees with us by hitting the DONATE button on this video! $1=1 tree 🌲 Subscribe to MrBeast: idvideos.net/c/UCX6O... Subscribe to Mark Rober: idvideos.net/c/UCY1k... Turn on Closed Captions for Prince Michael's commentary. Thanks for watching! Writers: Sarah W., Alex F., Aaron, Andrew Music: Andrew Sound: Kenji VFX: Aaron, Olivier Production: Aaron, Olivier, Dylan
Peternak Ini dengan Teganya Melubangi Perut Sapi Hidup-hidup, Alasannya...
5:31
Peternak Ini dengan Teganya Melubangi Perut Sapi Hidup-hidup, Alasannya...
26 hari yang lalu
Ditonton: 740 723
Inilah peternak-peternak yang memiliki cara unik dalam memelihara ternaknya. Follow Instagram TSP : instagram.com/theshinypeanut/?hl=id For copyright matters please contact us at: theshinypeanut.official@gmail.com Disclaimer- Some contents are used for educational purpose under fair use. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
Ikan King Kobia, ‘Salmon’ Lokalnya Indonesia
3:09
Ikan King Kobia, ‘Salmon’ Lokalnya Indonesia
3 hari yang lalu
Ditonton: 20 701
Live streaming 24 jam: www.cnnindonesia.com/tv Apakah anda pernah mendengar ikan King Kobia? Ada yang menyebut ikan ini adalah "ikan salmon"-nya Indonesia. Lalu apakah ikan King Kobia itu? Dan bagaimana tekstur ikan ini? Berikut informasinya. Ikuti berita terbaru di tahun 2019 dengan kemasan internasional berbahasa Indonesia, dan jangan ketinggalan breaking news 2018 dengan berita terakhir dan live report CNN Indonesia di www.cnnindonesia.com/tv dan channel CNN Indonesia di Transvision. Dalam tahun politik sekarang ini dan menuju pilpres 2019, CNN Indonesia mencanangkan sebagai Layar Pemilu Tepercaya. Kami akan menayangkan konten-konten politik 2019 secara seimbang untuk mengawal demokrasi dan demokratisasi di Indonesia yang kami cintai. CNN Indonesia tergabung dalam grup Transmedia. Dalam Transmedia, tergabung juga Trans TV, Trans7, Detikcom, Transvision, CNN Indonesia.com dan CNBC Indonesia. Follow & Mention Twitter kami: @myTranstweet @cnniddaily @cnnidconnected @cnnidinsight @cnnindonesia Like & Follow Facebook: CNN Indonesia Follow IG: cnnindonesiatv
大叔藕塘搞野,看见洞口有黄鳝,把鸡蛋扔进去,抓了一条又一条
7:53
大叔藕塘搞野,看见洞口有黄鳝,把鸡蛋扔进去,抓了一条又一条
6 hari yang lalu
Ditonton: 228 725
大叔藕塘搞野,看见洞口有黄鳝,把鸡蛋扔进去,抓了一条又一条 欢迎订阅乡村小刚的频道:bit.ly/2K4vhzx
자기 집 치웠다고 억울해하는 강아지
5:43
자기 집 치웠다고 억울해하는 강아지
Hari Yang lalu
Ditonton: 326 101
*** 여러분 한분 한분이 모카우유를 사랑해 주셔서 지금 이곳까지 오게되었음을 잊지 않고 있습니다. 항상 겸손한 마음으로 모카우유의 예쁜 모습을 보여드리도록 약속하겠습니다. 언제나 저희 채널을 사랑해주시고 응원해주셔서 감사합니다! 안녕하세요 여러분! 주말은 잘 보내셨나요? 오늘은 여러분께 감사의 말씀을 드리고자 영상을 만들어봤어요! 얼마전에 저희 채널이 50만 구독이라는 어마어마한 마일스톤을 달성했어요! 이것을 축하해 주시고자 저희 소속사인 샌드박스에서 여러가지 다양한 선물을 보내주셨는데요, 그 중에서도 우유가 여름에 가장 필요로했던 대리석 침대를 보내주셨어요! 평소 켄넬을 아껴하는 우유가 하루아침에 집을 잃어버렸는데요, 집을 잃은 순둥이 우유의 반응은 어떠할지 재밌게 봐주세요! BGM: Music by BGM President Music provided by BGM President Watch : idvideos.net/hgNrf9QqAA0-video.html 👇🏻인스타그램👇🏻 instagram.com/milk_the_samoyed #50만구독감사드립니다 #진심이예요 #찐이라구요
CATS & TRAPS
4:20
CATS & TRAPS
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 126 352
Cats enjoy playing 🏀at home. Two burglars 🦹‍♀🦹‍♂decided to break into the house. But for our brave cats the game is continuing: they invent funny traps to protect their place. Watch the most playful chicken 🐔traps in the new Cats and other pets episode!
Anak Bebek Lucu Berenang Lagu Anak Daerah NTT Potong Bebek Angsa Masak Dikuali
2:17
Anak Bebek Lucu Berenang Lagu Anak Daerah NTT Potong Bebek Angsa Masak Dikuali
13 hari yang lalu
Ditonton: 189 787
Anak Bebek Lucu Berenang Lagu Anak Daerah NTT Potong Bebek Angsa Masak Dikuali
Rusuh Pertama Kali Kasih Makan Buaya, Harimau, Jerapah, Zebra, Unta, Rame-rame
18:14
Rusuh Pertama Kali Kasih Makan Buaya, Harimau, Jerapah, Zebra, Unta, Rame-rame
Bulan Yang lalu
Ditonton: 904 167
buruan download tokopedia sekarang karena kalian bisa pesan hotel dengan klik link ini: tkp.me/pilihanhotelgen Ziggy Zagga Gen Halilintar: idvideos.net/BCOjopku3bk-video.html Get our songs: lnk.to/GenHalilintar_ZiggyZagga lnk.to/genhalilintar_mydaddytoldme Get our Books & Merch: genhalilintar.com/official_store For Business Inquiry/Endorsement : Email : business@genhalilintar.com Instagram/Twitter/Facebook: @genhalilintar GEN HALILINTAR is a family of Mom (Gen) , Dad ( Halilintar) with 11 Kids. Parents together with 6 sons & 5 daughters work together hand in hand as a team organizing home and businesses, with tagline "MY FAMILY MY TEAM"! We are An EDU-TAINMENT-FASHION-TRAVEL-DIGITAL-PRENEUR FAMILY. We love traveling around the world as also part of our education method and lifestyle, love singing and making entertaining videos, love fashion, and active in social media while doing business at the same time. 13 members of the family are also IDvideos Content Creators with their own channels (Total of 14 channels) Gen Halilintar starring: @halilintarasmid @genifaruk @attahalilintar @sohwahalilintar @sajidahhalilintar @thariqhalilintar @abqariyyahalilintar @saaihalilintar @fatimahhalilintar @fatehhalilintar @muntazhalilintar @salehahalilintar @qahtanhalilintar
Odie Is Hungry!
4:04
Odie Is Hungry!
25 hari yang lalu
Ditonton: 8 007 459
In this video, Odie is loving the fall weather and devours shad after shad from my hand. The bass and turtles also joined in the feast. Hope y'all enjoyed this video!
옆동네 채널 집사님을 처음으로 초대했어요!
4:41
옆동네 채널 집사님을 처음으로 초대했어요!
Hari Yang lalu
Ditonton: 188 005
우와!!! 유튜브 시작한 이래로 옆동네 집사님과의 콜라보 콘텐츠는 처음이에요!!! 3년 전 부터 아리네 채널 봐온 오래된 팬으로써 정말 영광이었습니다...ㅠㅠ (집사님 말고 아리님이요...) 먼봉휴요와 아리랑의 랜선집사님께 재미있는 이벤트가 되었길 바랍니다 히히 ------------------------ 먼봉휴요 온라인 스토어 shopmejoocats.com BGM: Ending Song 🎵느릿느릿 먼봉휴요 idvideos.net/QUfFFolLWgE-video.html Creative Commons - CC BY-NC-ND (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Huge King Cobra Caught In Underground Pipe In Thailand
1:51
Huge King Cobra Caught In Underground Pipe In Thailand
29 hari yang lalu
Ditonton: 1 862 378
This is the incredible moment a fearless snake catcher wades through an underground pipe to catch a huge king cobra. Terrified neighbours noticed the 13ft (four metres) long reptile in the drainage ditch next to the housing estate in Krabi, southern Thailand, on Sunday (13/10) morning. But when the local rescue team arrived, the elusive serpent had disappeared back inside its hiding place. The brave snake catcher, 44, ventured into the dark pipe and waded through the ankle deep muddy water - risking being bitten in a surprise attack by the highly venomous snake which can kill with a single strike. The team from the Pitakpracha foundation spent more than an hour searching for the chunky snake before it appeared - then made a get-away for a second time. He eventually managed to 'charm' the king cobra and gently usher it out into the open before grabbing it and lifting it out of the water onto dry ground. The snake catcher said the cobra weighed around 15kg and was one of biggest the team from the Krabi Pitak Pracha foundation had caught this year. He said: ''This was quite a difficult mission because of the small space and the water. I couldn't see where the cobra was but I just had to trust my instincts to find it. ''It's true that if the snake had been more aggressive, there would be nowhere for me to run to in such a small space. ''However, I was confident in my experience and knew that I would catch the snake successfully in the end.'' Residents cheered when the snake emerged. It was put into a sack and driven away to be released into the jungle far away from homes. ------------------------------------------------------------------ Thank you for watching this video on ViralPress! Join our community by sending your videos and following us on IDvideos. To license this video please email licensing@viralpress.com SUBMIT YOUR VIDEOS: viralpress.com/submit/ LIKE ON FACEBOOK: facebook.com/viralpressofficial/ SUBSCRIBE: idvideos.net/u/viralpress
Survival Skills: Build Fish Trap By Many Stones Catch Big Catfish - Cooking Delicious Catfish
10:02
Survival Skills: Build Fish Trap By Many Stones Catch Big Catfish - Cooking Delicious Catfish
10 hari yang lalu
Ditonton: 920 020
Hi guy ! Today we show video about: Survival Skills: Build Fish Trap By Many Stones Catch Big Catfish - Cooking Delicious Catfish Thanks for watching ! Don't forget like my video@@ Like Fanpage: facebook.com/PrimitiveCookingKT #SurvivalSkills #CookingFish #Fishing #PrimitiveCookingKT
What Happens After You Rescue A Cat | The Dodo
3:06
What Happens After You Rescue A Cat | The Dodo
2 hari yang lalu
Ditonton: 101 797
What really happens when you rescue a cat 😻💗 Introducing Dodo swag! thedodo.com/shop Love Animals? Subscribe: thedo.do/2tv6Ocd ¿Hablas español?: thedo.do/2BsuN4o Follow The Dodo: Tweet with us on Twitter: thedo.do/2Jast1M Howl with us on Musical.ly: thedo.do/2qFkbGT Take a peek at our Snapchat: thedo.do/2gkVhsz Love our Instagram: thedo.do/2agAEce Like us on Facebook: thedo.do/1dJ9lmn Read more on our site: thedo.do/KWDoNt For the love of animals. Pass it on. #thedodo #animals #dog #cat #kitten #puppy
아들과 딸 차별하는 아빠 고양이
1:50
아들과 딸 차별하는 아빠 고양이
5 hari yang lalu
Ditonton: 84 165
소울아~~~ ㅠㅠ
Survival skills - Smart girl build fish trap catch fish - Cooking fish eating delicious
11:55
Survival skills - Smart girl build fish trap catch fish - Cooking fish eating delicious
13 hari yang lalu
Ditonton: 447 264
Survival skills - Smart girl build fish trap catch fish - Cooking fish eating delicious #SurvivalSkills #PrimitiveSkills #primitivefoodhd #PrimitiveVillage #primitivetechnology
Why Real Truffles Are So Expensive | So Expensive
6:06
Why Real Truffles Are So Expensive | So Expensive
18 hari yang lalu
Ditonton: 4 916 852
Luxury cousins to the mushroom, truffles are an indulgent food enjoyed across the world. But these fragrant fungi will cost you. For more, visit: www.englishtruffles.co.uk/ ------------------------------------------------------ #Truffles #SoExpensive #BusinessInsider Business Insider tells you all you need to know about business, finance, tech, retail, and more. Visit us at: www.businessinsider.com Subscribe: idvideos.net/u/businessinsider BI on Facebook: read.bi/2xOcEcj BI on Instagram: read.bi/2Q2D29T BI on Twitter: read.bi/2xCnzGF BI on Amazon Prime: read.bi/PrimeVideo Why Real Truffles Are So Expensive | So Expensive
💗Aww - Funny and Cute Animals Compilation 2019💗 #28 - CuteVN
6:54
💗Aww - Funny and Cute Animals Compilation 2019💗 #28 - CuteVN
26 hari yang lalu
Ditonton: 2 187 152
🐱More amazing animal moments: idvideos.net/pl/PLWSopI47S5QOekTUcwVwYFFnFZ83Tnu1_ 💚Subscribe to CuteVN animals for more adorable pet videos! idvideos.net/c/UCVCYPSYZ8jjYz_V5OOOi3rQ ►All clips featured in our videos are used with permission from the original video owners. Our videos are made possible by our fans! If you'd like to submit your animal clip, head to the about tab of our channel for submission information!
Tarantulas Take Hooking Up To The Next Level | Deep Look
3:57
Tarantulas Take Hooking Up To The Next Level | Deep Look
8 hari yang lalu
Ditonton: 654 291
Every fall, male tarantulas leave home for good with one thing on their minds: sex. But before these spiders can make the ultimate connection, they have to survive the perils of the open road...which include their potential mates. Please join our community on Patreon! www.patreon.com/deeplook SUBSCRIBE to Deep Look! goo.gl/8NwXqt DEEP LOOK is a ultra-HD (4K) short video series created by KQED San Francisco and presented by PBS Digital Studios. See the unseen at the very edge of our visible world. Explore big scientific mysteries by going incredibly small. -- Every September, a generation of newly mature male tarantulas leave their underground homes to wander the landscape south of La Junta, Colorado, to look for mates. The lucky males will find females, who remain near their dens the whole lives, and possibly mate. But this so-called “migration” is a one‐way trip. Among the many risks for these itinerant tarantulas, besides running out of time and becoming roadkill, are the local tarantula hawks. The two‐inch long, blue‐and‐gold wasps pounce on the unsuspecting arachnid travelers, hit them with a paralyzing sting, then drag them off to their lairs. Once there, the female wasp lays an egg on the spider that eventually hatches into a larva. The larva burrows inside him to feast and grow before emerging from his body, Alien‐like, as an adult. If a male does survive long enough to find a den, he courts the female by first “knocking” at the entrance by tapping the ground with his front mouth parts, called pedipalps. He must rely on vibration to communicate his intentions, since tarantulas are mostly blind. If the larger and more dangerous female comes out to investigate, they face off at the den entrance. She may reply with drumming of her own to indicate that she’s receptive ‐‐ or she might try to eat him. But he’s come prepared. When male tarantulas reach maturity, right before they set out on their quest, they develop a special set of clasps on their front legs called “tibial hooks.” Tibial hooks serve a single purpose: to fasten underneath the female’s fangs during courtship, allowing him to keep danger at arm’s length, so to speak. --- Are tarantulas dangerous? Though they do have venom, tarantulas don’t typically bite humans. If they do, the bite hurts no more than a papercut. --- How long do tarantulas live? The adult males of this species usually only live ten years, but females can live much longer, 30-40 years. ---+ Read the entire article on KQED Science: www.kqed.org/science/1950117/tarantulas-take-hooking-up-to-the-next-level ---+ For more information: Visit the Colorado State University Bug Zoo site: bspm.agsci.colostate.edu/the-bug-zoo/ ---+ More Great Deep Look episodes about spiders: Turret Spiders Launch Sneak Attacks From Tiny Towers idvideos.net/9bEjYunwByw-video.html Why the Male Black Widow is a Real Home Wrecker idvideos.net/NpJNeGqExrc-video.html ---+ Shoutout! 🏆Congratulations 🏆to the following fans on our IDvideos community tab for correctly identifying the body part that male tarantulas use for drumming up interest from females - the pedipalps! Mitchel Castellon TheWhiteScatterbug Ian B Dragim Yutto Lydia Liu ---+ Thank you to our Top Patreon Supporters ($10+ per month)! Alice Kwok Aurora Bethany Bill Cass Caitlin McDonough Cameron Carlos Carrasco Chris B Emrick Cindy McGill Daisuke Goto Daniel Weinstein David Deshpande David Esperanza Dean Skoglund Egg-Roll Elizabeth Ann Ditz Gerardo Alfaro Guillaume Morin Ivan Alexander Jane Orbuch JanetFromAnotherPlanet johanna reis Johnnyonnyful Joshua Murallon Robertson Kallie Moore Karen Reynolds Kendall Rasmussen Kristy Freeman KW Laura Sanborn Laurel Przybylski Leonhardt Wille Levi Cai lunafaaye Mary Truland monoirre Natalie Banach Nathan Wright Nikita Pamela Parker Richard Shalumov Rick Wong Robert Amling Robert Warner Roberta K Wright Sayantan Dasgupta Shelley Pearson Cranshaw Shirley Washburn Silvan Wendland Sonia Tanlimco Supernovabetty Syniurge Tea Torvinen Titania Juang Trae Wright Two Box Fish ---+ Follow KQED Science and Deep Look: Patreon: www.patreon.com/deeplook Instagram: instagram.com/kqedscience/ Twitter: twitter.com/kqedscience KQED Science on kqed.org: www.kqed.org/science Facebook Watch: facebook.com/DeepLookPBS/ ---+ About KQED KQED, an NPR and PBS affiliate in San Francisco, CA, serves Northern California and beyond with a public-supported alternative to commercial TV, Radio and web media. Funding for Deep Look is provided in part by PBS Digital Studios. Deep Look is a project of KQED Science, which is also supported by the National Science Foundation, the S. D. Bechtel, Jr. Foundation, the Dirk and Charlene Kabcenell Foundation, the Vadasz Family Foundation, the Fuhs Family Foundation, Campaign 21 and the members of KQED. #tarantula #deeplook #spiders
[VLOG] 뷔 | 나른한 뷔의 신나는 휴가 #탄이 #바다 #피씨방
7:47
[VLOG] 뷔 | 나른한 뷔의 신나는 휴가 #탄이 #바다 #피씨방
Bulan Yang lalu
Ditonton: 5 293 903
[VLOG] 뷔 | 나른한 뷔의 신나는 휴가 촬영: V, 친구1 자막: V 특별출연: 탄이, 박서준 님, 최우식 님, 픽보이 님 #탄이 #바다 #피씨방 BTS Official Homepage bts.ibighit.com BTS Blog btsblog.ibighit.com BTS Facebook facebook.com/bangtan.official
How We Domesticated Cats (Twice)
8:13
How We Domesticated Cats (Twice)
7 hari yang lalu
Ditonton: 1 903 377
A 9,500 year old burial in Cyprus represents some of the oldest known evidence of human/cat companionships anywhere in the world. But when did this close relationship between humans and cats start? And how did humans help cats take over the world? Big thanks to these paleoartists for allowing us to use their wonderful illustrations: Julio Lacerda (who illustrated the Cyprus grave site): 252mya.com/gallery/julio-lacerda Ceri Thomas (who illustrated Felis silvestris lybica): alphynix.tumblr.com/ Produced in collaboration with PBS Digital Studios: idvideos.net/u/pbsdigitalstudios Super special thanks to the following Patreon patrons for helping make Eons possible: Katie Fichtner, Anthony Callaghan, Gina Viglietti, Laura Sanborn, Jack Arbuckle, David Sewall, Anton Bryl, Ben Thorson, Andrey, MissyElliottSmith, The Scintillating Spencer, Zachary Spencer, Stefan Weber, Ilya Murashov, Robert Amling, Po Foon Kwong, Larry Wilson, Merri Snaidman, John Vanek, Esmeralda Rupp-Spangle, Gregory Donovan, Gabriel Cortez, Marcus Lejon, Robert Arévalo, Robert Hill, Todd Dittman, Betsy Radley, PS, Philip Slingerland, Eric Vonk, Henrik Peteri, Jonathan Wright, Jon Monteiro, James Bording, Brad Nicholls, Miles Chaston, Michael McClellan, Jeff Graham, Maria Humphrey, Nathan Paskett, Connor Jensen, Daisuke Goto, Hubert Rady, Gregory Kintz, Tyson Cleary, Chandler Bass, Joao Ascensao, Tsee Lee, Alex Yan If you'd like to support the channel, head over to patreon.com/eons and pledge for some cool rewards! Want to follow Eons elsewhere on the internet? Facebook - facebook.com/eonsshow Twitter - twitter.com/eonsshow Instagram - instagram.com/eonsshow/ References: docs.google.com/document/d/1PrjxNeht0mNaC1ROZQtSd4vs6eFljlq0Wk0W4Twh7ZQ/edit?usp=sharing
[밀크팡]미니특공대! 슈퍼공룡파워! 장난감 놀이! 티라카|브라카|프테릭스|스테고스|슈퍼공룡파워 트랜스|트랜스헤드|슈퍼공룡건|공룡|거대악당|첸사령관|스윗바바| 악당을 물리쳐라!
11:50
[밀크팡]미니특공대! 슈퍼공룡파워! 장난감 놀이! 티라카|브라카|프테릭스|스테고스|슈퍼공룡파워 트랜스|트랜스헤드|슈퍼공룡건|공룡|거대악당|첸사령관|스윗바바| 악당을 물리쳐라!
5 hari yang lalu
Ditonton: 120 871
미니특공대 피규어 볼트와 루시를 티라노썬더에 태우고 떠나는 시율이와 시우삼촌. 아르젠베이스에 도착해서 첸사령관을 만나요. [지구 최강의 생물! 그것은 공룡이다.우리는 공룡의 힘을 이용한 새로운 장비 개발에 성공했다.] 시율이는 슈퍼공룡파워 트랜스헤드를 손목에 차고 좋아해요. 공룡악당들과 망토악당의 공격! 특공 슈퍼공룡 소환 #트랜스헤드 변신 #슈퍼공룡건 으로 신나는 #장난감놀이 #상황극 을 펼쳐요. #밀크팡TV #뉴채널 #어린이채널 #유아채널 #키즈 우리 아이들에게 세상 즐거움과 지혜를 팡팡 공급하는 #어린이컨텐츠 영양채널 밀크팡TV 입니다. #밀크팡 재미있게 봐주시는 여러분 늘 감사합니다😉 밀크팡TV 구독 과 좋아요 는 ❤사랑 입니다. 😍꾸욱 눌러 주세요. 구독 하기 링크 ------ idvideos.net/Oh11iyupDpg-video.html #toy #play with toys #super #dinosaur #power #theatre of situations #child #kid #baby #little #toddler #preschooler #pretendplay #miniforce #theatre #children's story #story challenge #play 🌼장소협찬- #스윗바바(정발산키즈카페) ⚘소품이 아기자기한 어린이 실내놀이터.
【ご報告】家族が増えました!【木下ゆうか】
5:57
【ご報告】家族が増えました!【木下ゆうか】
6 hari yang lalu
Ditonton: 205 548
メルが家族になって更に幸せな毎日です! 癒してくれるロンとメルにはいつも本当に感謝です🥺 ロンも毎日楽しそうです!私たちをこれからもよろしくお願いします ☺ 以前はロンの件で視聴者の皆さんにも悲しい思いをさせてしまった事もあったりして私もすごく落ち込んでしまった事があって、今回のメルの事をご報告するのもとても悩みました。 ですが私はロンとメルを本当に愛しているのでこの報告について悲しいコメントが来ると私だけでなくロンとメルも悲しいし、この動画を楽しんでくれているファンの皆さんにも嫌な思いをさせたくないのでこの動画のコメント欄は閉じさせて頂きます...よろしくお願いします。 木下ゆうかと「せいこせんせい」のキュートで味わいのあるイラストが絶妙にマッチ!大変好評だった各グッズの再販売が決定しました!! 持ってるだけで楽しくなっちゃうTシャツ・トートバッグ・スマホリングをご用意! muuu.com/videos/a5228e150c98b01b やってほしいことや食べてほしいものがあったらコメント欄で教えてください!😆 みやぎ絆大使に任命していただきました!お米は宮城県の大好きな美味しいお米「だて正夢」を食べてるよ!☺ www.datemasayume-miyagi.jp/ ⭐︎FOLLOW ME ☆Twitter twitter.com/mochiko0204 ☆instagram instagram.com/yuka_kinoshita_0204/?hl=ja ☆Facebook facebook.com/pages/%E6%9C%A8%E4%B8%8B%E3%82%86%E3%81%86%E3%81%8B-KinoshitaYuka/825093884226382 weibo(中国の大きいSNS)にも動画やコメントを載せているよ! weibo.com/mochiko0204 ⭐️木下ゆうかオリジナルグッズ \(﹡ˆOˆ﹡)/ 【パーカーとマグカップが新しくなりました!】muuu.com/users/54acf3e6595439d1 ⭐木下ゆうかLINEスタンプ2でたよ!!!ᐠ( ᐢᐢ )ᐟ store.line.me/stickershop/product/1265744/ja LINEアプリ内の、スタンプショップで『木下ゆうか』と検索すると出てきます! セカンドチャンネル作りました!∩^ω^∩ 木下ゆうかのゆるちゃん!/YukaKinoshita2 idvideos.net/c/UCjpPqow_Rlv0A9RePeJ6nAA 【はらぺこパズル】ごはんに恋をした [iOS]bit.ly/2aWQUDK [Android]bit.ly/2btZ3eP 【大食いIDvideosr】木下ゆうか はじめてのPhotoBook 木下ゆうかPhotobook "yuuka" 定価:1250円(税別) 発売元:講談社 全国の書店の他、ネット書店で販売中! kc.kodansha.co.jp/product?isbn=9784063650099 木下ゆうか:“Yuka Kinoshita” Japanese ⭐️[[TURN ON CC FOR SUBTITLES]] ⭐️ Thank you Aphexx(@aphexx9 )-English subtitles Thank you Range o(@orange0204)-Chinese subtitles Thank you Waza_leji(Ieji_San) -Arabic subtitles Thank you Taejun Lee -Korean subtitles Thank you Jane-Korean subtitles Thank you aim-Korean subtitles Thank you miu sister-Indonesian subtitles Thank you Sony Boy-German subtitles Thank you 香港國のパンダ・M-Hong Kong subtitles Thank you 日本語字幕 Soraさん Thank you My Nguyen-Vietnamese subtitles for supporting in making subtitle. If you've captioned/subbed one of my videos please inform me via E-mail. Thank you ⭐️エンディングなどのイラストは、ケイジェーさんに書いていただきました!(Twitter @K__j_344) t.co/rWRrlpd5Pc せいこせんせいにイラストを書いていただきました! twitter: @seikosense 日本版:www.creema.jp/c/poolywooly/item/onsale 海外版:jp.pinkoi.com/store/seikosensei 木下ゆうか年表 sites.google.com/a/origin-rise.twbbs.org/origin-rise/mochiko Thank you Mr. Range o! 大食いが不思議な方は是非この動画を観てください! idvideos.net/wJ3qb8tTUlM-video.html&sns=em I’m also a competitive eater as a job. Please let me know via email or comment if you have any requests what you want me to try or you wanna have a food battle with me! 素材提供 PIXTA お仕事の依頼はこちらにメールください(﹡ˆᴗˆ﹡) Please contact me if you have any job requests. kinoshitay.uuum@gmail.com
How Honey Is Made • Tasty
5:01
How Honey Is Made • Tasty
9 hari yang lalu
Ditonton: 291 865
Can you bee-lieve how soothing it is to make honey? 🐝 Shop the NEW Tasty Merch: bzfd.it/shoptastyyoutube Subscribe to Tasty: bzfd.it/2ri82Z1 About Tasty: The official IDvideos channel of all things Tasty, the world's largest food network. From recipes, world-class talent, and top-of-the-line cookware, we help connect food lovers in every way they interact with food. Connect with Tasty: Shop the NEW Tasty Merch: bzfd.it/shoptastyyoutube Subscribe to Tasty Newsletters: bzfd.it/2SC4h0S Like us on Facebook: facebook.com/buzzfeedtasty Follow us on Instagram: instagram.com/buzzfeedtasty/ Follow us on Twitter: twitter.com/tasty Check out our website: www.tasty.co/ Shop the Tasty Kitchenware line: t.co/0dPSuobra7 Credits: www.buzzfeed.com/bfmp/videos/92195 MUSIC Licensed via Audio Network VIDEO Honey Bee, apis mellifera, Female Workers drinking Honey, Bee Hive in Normandy, Real Time 4k slowmotiongli/Getty Images The queen bee surrounded by bees: that support and feed StockSeller_ukr/Getty Images Honey bee pollinate flower maradek/Getty Images EXTERNAL CREDITS Paul Hekimian facebook.com/honeylove.org/ idvideos.net/u/buzzfeedtasty
He Built An INSANE CASTLE HOUSE For PUPPIES! (Primitive Technology)
10:01
He Built An INSANE CASTLE HOUSE For PUPPIES! (Primitive Technology)
11 hari yang lalu
Ditonton: 965 117
He Built An INSANE CASTLE HOUSE For PUPPIES! (Primitive Technology) Video reacted to: idvideos.net/Uu6xB8333fw-video.html 😊 VIDEO RATING This video is Child Friendly - Kid Friendly - Family Friendly - PG 👕 MY MERCHANDISE fanjoy.co/collections/Kwebbelkop 🎮 MY GEAR My PC! www.chillblast.com/kwebbelkop My Capture Card! e.lga.to/Kwebbelkop 🎵 CREDITS Can't Stop Won't Stop - Mighty & High idvideos.net/ZPi3ZtReWBw-video.html
What If We Killed All Mosquitoes?
4:47
What If We Killed All Mosquitoes?
21 hari yang lalu
Ditonton: 2 386 667
They're the deadliest thing on Earth. They suck your blood and spread disease, killing nearly one million people each year. Are we talking about vampires? Lions? Gorillas? Actually, none of these things. We're talking about mosquitoes. Are mosquitoes really this deadly? What would happen if they all disappeared? Would humanity be better off? Transcript and sources: insh.world/science/what-if-we-killed-all-mosquitoes/ Watch more what-if scenarios: Planet Earth: idvideos.net/_-HhCwYD7rc-video.html The Cosmos: idvideos.net/gfuJyVkMH_g-video.html Technology: idvideos.net/CS3bBO05fpU-video.html Your Body: idvideos.net/QmXR46TrbA8-video.html Humanity: idvideos.net/fdCDQIyXGnw-video.html Tweet us your what-if question to suggest an episode: twitter.com/WhatIfScience What If elsewhere: Instagram: instagram.com/whatif.show/ Twitter: twitter.com/WhatIfScience Facebook: facebook.com/What.If.science Suggest an episode (detailed): bit.ly/suggest-whatif T-shirts and merch: bit.ly/whatifstore Feedback and inquiries: underknown.com/contact/ What If is a mini-documentary web series that takes you on an epic journey through hypothetical worlds and possibilities. Join us on an imaginary adventure - grounded in scientific theory - through time, space and chance, as we ask what if some of the most fundamental aspects of our existence were different.
狗子不知道把孩子生什么地方了,找了很久 New Dog House
4:41
狗子不知道把孩子生什么地方了,找了很久 New Dog House
19 hari yang lalu
Ditonton: 324 341
狗子没有把小狗下在狗窝里,跑到外面柴堆下面,找了很久才找到,我给它们一家重新做了狗房。 欢迎关注我的频道:bit.ly/Longmeimei The dog ran to the outside , and gave birth to her babys under the wood pile. She looked for babys for a long time before I found them. Then I made a new dog house for her family. Please like, comment & subscribe my channel: bit.ly/Longmeimei #龙梅梅 #狗 #生活记录
Сюрприз для Месси! Воздушные шарики на день рождения.
6:10
Сюрприз для Месси! Воздушные шарики на день рождения.
11 hari yang lalu
Ditonton: 886 177
Мы приготовили для Месси сюрприз, который он очень оценил! Воздушные шары были приняты с восторгом))) Отправить подарок для Месси: Донаты/Donati www.donationalerts.ru/r/i_am_puma Карта сбербанк 4276 4800 1630 8994 Мария Олеговна Д. PayPal e-mail: JIEHNH@yandex.ru Наш инстаграмм: instagram.com/l_am_puma Интернет-магазин: i-am-puma.myprintbar.ru Электронная почта для связи: messi.puma@yandex.ru
Benedict Cumberbatch Plays With Puppies While Answering Fan Questions
6:01
Benedict Cumberbatch Plays With Puppies While Answering Fan Questions
12 hari yang lalu
Ditonton: 847 739
Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Sherlock) stopped by BuzzFeed to play with some cute pups and answer your fan questions! Credits: www.buzzfeed.com/bfmp/videos/93468 GET MORE BUZZFEED: www.buzzfeed.com www.buzzfeed.com/videos idvideos.net/u/buzzfeedvideo idvideos.net/u/asis idvideos.net/u/buzzfeedmultiplayer idvideos.net/u/buzzfeedviolet idvideos.net/u/perolike idvideos.net/u/ladylike SUBSCRIBE TO BUZZFEED NEWSLETTERS: www.buzzfeed.com/newsletters BuzzFeed Celeb Celebs + puppies, kittens, thirst tweets, and more = so much yes. MUSIC Licensed via Audio Network SFX Provided By AudioBlocks (www.audioblocks.com)
Chinese farmer and his 70,000 chickens become online celebrities
1:12
Chinese farmer and his 70,000 chickens become online celebrities
6 hari yang lalu
Ditonton: 576 659
Just Chickin You Out! A 40-year-old farmer in NE China and his 70,000 chickens become online sensations! Check out why here...
Do You Believe in Ghost Frogs?
11:22
Do You Believe in Ghost Frogs?
11 hari yang lalu
Ditonton: 353 470
**This video contains paid sponsorship by B&H Photo.** On this episode of Breaking Trail, Mark and Mario utilize a drone to scout for the best location to find the ghost of the rainforest - the Ghost Glass Frog! Drones provide an excellent way to capture amazing supporting b-roll of a landscape or scene, but they can also be useful for searching for species! Watch now to see the crew find the GHOST of the RAINFOREST! Special thanks to our friends at B&H Photo and Canon for sponsoring this video! Head to www.bhphoto.com/brave to get special Brave Crew deals on gear and camera packages JUST for you guys! Follow director Mark Vins on Instagram - bit.ly/IGmarkvins Follow wildlife biologist Mario Aldecoa on Instagram - bit.ly/IGmarioaldecoa Please SUBSCRIBE - bit.ly/BWchannel Breaking Trail leaves the map behind and follows the crew as they encounter a variety of wildlife in the most amazing environments on the planet! The Brave Wilderness Channel is your one stop connection to a wild world of adventure and amazing up close animal encounters. SUBSCRIBE NOW and join the adventure that brings you closer to the most beloved, bizarre and misunderstood creatures known to man! New Episodes Every Saturday! Find more info at: www.bravewilderness.com Coyote Peterson on Twitter: twitter.com/COYOTEPETERSON Coyote Peterson on Facebook: facebook.com/CoyotePeterson
I'm Dog Stairs For Halloween
13:22
I'm Dog Stairs For Halloween
14 hari yang lalu
Ditonton: 2 930 235
Please subscribe to my channel and my vlog channel! I make new videos here every Wednesday and make vlogs during my majestical daily life. idvideos.net/u/JennaMarbles idvideos.net/u/JennaMarblesVlog Also our weekly podcast idvideos.net/u/JennaJulienPodcast Twitch www.twitch.tv/jennajulien And past gaming from Twitch to Jenna Julien Games idvideos.net/c/UC_Z0x662N1VUN9J7FYwCwkg Snapchat: JennaKermarbles Facebook: facebook.com/pages/Jenna-Mourey/311917224927 Twitter: twitter.com/Jenna_Marbles @Jenna_Marbles twitter.com/jennajulien @jennajulien Merchandise: jennamarblesblog.com/shop Tumblr: jennamarbles.tumblr.com/ Instagram instagram.com/JennaMarbles
ГОЛОВЫ БАРАНА на КОСТРЕ. МОЛЧАНИЕ ЯГНЯТ. ENG SUB
8:24
ГОЛОВЫ БАРАНА на КОСТРЕ. МОЛЧАНИЕ ЯГНЯТ. ENG SUB
22 hari yang lalu
Ditonton: 1 919 960
ГОЛОВА БАРАНА - ЭТО ОЧЕНЬ ПИТАТЕЛЬНО, ВКУСНО и ПОЛЕЗНО. Самый простой и вкусный способ, приготовить голову барана. НОВОЕ видео "ГОЛОВЫ БАРАНА на КОСТРЕ. МОЛЧАНИЕ ЯГНЯТ. БЛЮДО - ОГОНЬ. ENG SUB" на IDvideos канал "ГЕОРГИЙ КАВКАЗ" idvideos.net/HoDFO4cQPhE-video.html _________________ Друзья поддержите видео лайкам. ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ на наш Инстаграм instagram.com/georgikavkaz/ Наш сайт: georgi-kavkaz.ru ----------------------------- Группа Вконтакте: vk.com/public153068131 ----------------------------- P.s. ПОНРАВИЛОСЬ ВИДЕО ПОДЕЛИСЬ С ДРУЗЬЯМИ!! #БАРАН #ОГОНЬ #МЯСО
The Creepy Creatures That Feast On Dead Whales
4:16
The Creepy Creatures That Feast On Dead Whales
26 hari yang lalu
Ditonton: 2 168 267
When whales die and fall to the ocean floor, they attract all kinds of unusual creatures, from deep-sea octopuses to bone-eating worms. Learn more: www.businessinsider.com/video-whale-carcass-devoured-by-octopuses-monterey-bay-2019-10 MORE OCEAN CONTENT: How Big The Great Pacific Garbage Patch Really Is idvideos.net/vrPBYS5zzF8-video.html How Whales Became The Largest Animals Ever idvideos.net/AuELkcg5A_c-video.html The Most Terrifying Creatures Of The Deep Sea idvideos.net/-mOM5pZ8XCg-video.html ------------------------------------------------------ #ScienceInsider #Whales #Octopus #OceanLife #DeepSea Science Insider tells you all you need to know about science: space, medicine, biotech, physiology, and more. Visit us at: www.businessinsider.com Science Insider on Facebook: facebook.com/BusinessInsiderScience/ Science Insider on Instagram: instagram.com/science_insider/ Business Insider on Twitter: twitter.com/businessinsider Tech Insider on Twitter: twitter.com/techinsider Business Insider/Tech Insider on Amazon Prime: read.bi/PrimeVideo ------------------------------------------------------ The Creepy Creatures That Feast On Dead Whales
把小强放进捕蝇草里,两周之后结果惊人!
6:50
把小强放进捕蝇草里,两周之后结果惊人!
3 hari yang lalu
Ditonton: 569 008
小强放猪笼草里:idvideos.net/C7nsr2VT-w0-video.html 暇皮双11满200减40:shopee.tw/curiousmrfive 暇皮双11的Coupon:CURI11 Facebook: facebook.com/curiousmrfive/ 淘宝小店:mr5goods.taobao.com/
ANIMAL POOL PARTY! (FV Family Vlog)
11:47
ANIMAL POOL PARTY! (FV Family Vlog)
Bulan Yang lalu
Ditonton: 4 851 747
If you've seen the last farm vlog, then you've probably been waiting to see what we were hiding from you! Well, here it is! Thumbs up if you enjoyed! SUBSCRIBE ➥ bit.ly/2w4HCfu & become a FUNnel Cake then Press the 🔔 & get some Merch: shopfunnelvision.com ... Our last video: HALLOWEEN SHOPPING CHALLENGE (FV Family Spirit Store Vlog) idvideos.net/guf2QTcTMe4-video.html Download our new FGTEEV mobile game APE CHASE: smarturl.it/ApeChase
White bellbird: listen to the world's loudest bird call
0:31
White bellbird: listen to the world's loudest bird call
23 hari yang lalu
Ditonton: 914 819
A bird found in the Amazon has shattered the record for the loudest call, reaching the same volume as a pneumatic drill. The white bellbird, which lives in the mountains of the north-eastern Amazon, was recorded at 125 decibels (dB), three times louder than the next bird in the pecking order, the screaming piha Subscribe to Guardian News on IDvideos ► bit.ly/guardianwiressub Support the Guardian ► support.theguardian.com/contribute Today in Focus podcast ► www.theguardian.com/news/series/todayinfocus The Guardian IDvideos network: The Guardian ► idvideos.net/u/theguardian Owen Jones talks ► bit.ly/subsowenjones Guardian Football ► is.gd/guardianfootball Guardian Sport ► bit.ly/GDNsport Guardian Culture ► is.gd/guardianculture
TURNING MY HOUSE INTO A CAT PLAYLAND! (KITTY DREAM HOUSE!)
15:10
TURNING MY HOUSE INTO A CAT PLAYLAND! (KITTY DREAM HOUSE!)
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 908 582
Thank you to The Real Cost for sponsoring this video! Watch the full game playthrough of One Leaves here -- bit.ly/Unspeakable_OneLeavesGame #OneLeavesGame #AD 👚 MERCHANDISE - 🡆 www.unspeakable.co/ 🎮 MY OTHER CHANNELS! 🡆 MAIN CHANNEL - goo.gl/Fxt9GF 🡆 UNSPEAKABLEPLAYS 🡆 goo.gl/bbfyv7 👍 FOLLOW ME! 🡆 Twitter - twitter.com/UnspeakableGame 🡆 Instagram - instagram.com/unspeakable 🡆 Snapchat - UnspeakableG Music from Epidemic Sounds www.epidemicsound.com/ Thanks for watching! Likes are greatly appreciated! Subscribe to be notified when my next video is live!
Halloween Dog Trick or Treat Surprise! Funny Dogs Maymo, Penny & Potpie
3:17
Halloween Dog Trick or Treat Surprise! Funny Dogs Maymo, Penny & Potpie
26 hari yang lalu
Ditonton: 1 878 754
Subscribe: bit.ly/VzYUvE | Make sure to enable ALL push notifications! 🔔 Watch the NEWEST videos: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNYwYKjQEFnRZbfXe8_DVmp- Watch Funny Dogs Maymo, Penny & Potpie Trick or Treat on Halloween and get a Huge Surprise! For this Halloween 2019, each beagle dog wears the cutest halloween costumes for their trick or treat adventure. The cute beagle family gets halloween pranks instead of candy, and the cute beagle dogs are not happy about it. They are pranked by Bigfoot, a witch, shark, giant broccoli, and some penguins. Then, however, they get a huge surprise when they come across skeletons, who throw them some bones, making them the happiest dog family in the world! This is one crazy dog adventure set to halloween songs you won't want to miss! To use any videos from this channel in a commercial player, for advertising or in broadcasts, please email licensing@tpdigi.com using the Subject 'Maymo' Follow Maymo: Maymo's Facebook: on.fb.me/UPC8d7 Maymo's Instagram: goo.gl/1MrHRh Maymo's TikTok: bit.ly/2OFLegP Maymo's Twitter: bit.ly/Wk4dxX Watch more Maymo: Maymo the Chef: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNYxBMPCRQ0VFEoMAMo6Quz2&playnext=1 Maymo & Friends: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNYFFR3LZ4GLHukZsnUxConk&playnext=1 Potpie the Puppy: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNaJjT_3bAK-VbDFV5eKtsqL&playnext=1 Newest Videos: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNYwYKjQEFnRZbfXe8_DVmp- Most Popular: idvideos.net/pl/PLA2SA_Le8jNZtMY-uj3DTfzPRfQXPeVfT #halloween #trickortreat #funnydogs #halloweenpranks #halloween2019 #funny Music: “Shower Exercise” by Mike Franklyn “Ghoul Disco” by Mike Franklyn “Detonate” by Mikael Persson “Ghost Stories” by Mike Franklyn “Monkey Town” by Dez Moran
My Pet is Dumb: Pet Fails | FailArmy
6:22
My Pet is Dumb: Pet Fails | FailArmy
29 hari yang lalu
Ditonton: 1 801 302
We have a fresh video featuring the dumbest pets to ever grace the internet! From derpy dogs to scaredy cats, we have it all here! Watch all of the best old school fails on our official website! Check it out here: fail.army/2n6l4uw ►►► SUBMIT YOUR VIDEOS! bit.ly/fasubmit SUBSCRIBE! bit.ly/fasubscribe ▼ FOLLOW US FOR MORE FAILS! ➤ Facebook ➝ bit.ly/FAILfacebook ➤ Instagram ➝ bit.ly/FAILinstagram ➤ Snapchat ➝ bit.ly/FAILsnapchat ➤ TikTok ➝ bit.ly/FAILtiktok ➤ Twitter ➝ bit.ly/FALtwitter Check out FailArmy U!!! • bit.ly/failu FailArmy gear • bit.ly/failmerch We've got friends in high places! Give them a watch: People Are Awesome - idvideos.net/u/peopleareawesome The Pet Collective - idvideos.net/u/thepetcollective JukinVideo - idvideos.net/u/jukinvideo FailArmy is the world’s number one source for epic fail videos and hilarious compilations. We’re powered by fan submissions and feedback from all around the world, with over 30 million fans across digital platforms! To license any of the videos shown on FailArmy, please visit Jukin Media at bit.ly/jukinlicense. Videos: